Scandinavian Racehorses driver uppfödningsverksamhet på Bellinga Hästcenter utanför Blentarp i södra Skåne.

Här finns år 2019 avelshingstarna Noras Bean, Muscles Wiking B.R. och Gammarth (fullblod) uppstallade.

Anläggningen är väl anpassad för avelsverksamhet med stora markarealaler välskötta beten. Det finns också goda förutsättningar för träning av alla typer av hästar. På anläggningen finns 800 m rundbana, rakbana och sandslinga i terrängen och det vi kallar unghästbanan som är en rakbana med nivåskillnader . Runt hörnet hittar man Snogeholms ridleder i skön natur.

I samarbete med Habibi Invest AB (Helena Backlund) bedriver vi uppfödning av travhästar. Alla är till salu. Information finns på hemsidan www.bellingatrav.se

Sedan många år samarbetar vi med våra ovärderliga travtränare Rolf och Pernilla Johansson (Axevalla) och har egen uppfödning under stallnamnet Underdogs Racing.

Rolf och PernillaRolf och Pernilla, stallrolfjohansson.

Under stallnamnet Honey Badger Racing och som uppdragsuppfödare har bedrivits uppfödning av galoppörer under ett antal år.

Verksamhetsansvarig för Scandinavian Racehorses är Annette Johansson.

Annette Johansson driver också advokatverksamhet i Advokat Annette Johansson AB i Ystad och har som en del i advokatverksamheten inriktning mot vissa frågor inom våra hästsporter.

Scandinavian Racehorses är registrerat firmanamn för Annette Johanssons verksamhet inom uppfödning och tävling med trav- och galopphästar samt konsultation, inackorderingsverksamhet, foderproduktion m.m.

Annette och Blixtran

Lightning Lohr och Annette